Stagiaire TRUDI

Trudi

 

Persoonlijke omstandigheden noodzaakten mij in 2013 tot een herbezinning van mijn bezigheden. Waar wil ik mij in de komende jaren toe zetten, wat inspireert mij.
Zo ben ik na lang wikken en wegen begonnen aan de studie Theologie en Levens­be­schouwing in Vrijzinnig Perspectief in Bilthoven, een opleiding tot pastoraal werker in kerkelijk verband of geestelijk verzorger in een instelling.
Vanaf de eerste dag was het een schot in de roos, een mooie en boeiende opleiding, waar ik veel heb geleerd en mij ook in spiritueel opzicht heb ontwikkeld.
En nu zit ik al weer in het derde jaar en moet ik mijn verplichte stage gaan doen. Ik ben heel blij dat ik dat bij u in de Bleekkerk mag doen en dat Helene en Monica mij willen begeleiden.

 

Mijn naam is Trudi Lambers Heerspink en het komende seizoen zult u mij vaker zien in de Bleekkerk als stagiaire.
Ik ben getrouwd met GertJan en samen hebben we drie zonen en drie schoondochters en zeven prachtige kleinkinderen. Dat is geluk, ons zomaar in de schoot geworpen.
Ik ben geboren en getogen in Nijverdal, vandaar verhuisd naar Tubbergen en nu woonachtig in Delden.
Ook heb ik hobby’s; lezen, wandelen, zingen, film, theater. Maar of ik daar het komende seizoen aan toe kom…….?
De geloofstraditie is mij met de paplepel ingegoten, maar geloven, vertrouwen op iets dat je niet in de hand hebt, dat is een zoektocht die ik het liefst met anderen onderneem. In het gesprek met elkaar ontwikkel je jouw geloof. Terugkijkend op mijn geloofsweg zie ik in dat ik  ben opgeschoven naar de linkerflank het kerkelijk spec­trum, waar ik mij meer en meer thuis voel.
En nu mag ik het komende seizoen een eindje met u mee oplopen, op de weg van geloof, van hoop en van liefde. Ik zie er naar uit u te ontmoeten.

 

Hartelijke groet,
Trudi Lambers Heerspink

Additional information