Informatie over kerkradio in De Bleek

KerkdienstGemist 1 

De diensten vanuit de Bleek zijn live of opgenomen te volgen via de kerkradio. Het beluisteren is mogelijk via uw computer (of via een geluidsbox die bij kerkgangers thuis kan worden geïnstalleerd: zie onderaan 'LUKASBOX').

 

Niet alleen de kerkdiensten van de Bleek zijn te horen maar ook de huwelijk- en uitvaartdiensten. Ook bij gemeenteavonden, concerten en andere bijeenkomsten in de kerkzaal zal de Bleek in het vervolg ‘online’ zijn.

Als u een dienst thuis wilt meeluisteren (of een eerder opgenomen dienst wenst te beluisteren), klikt u in het hoofdmenu (links) op
Kerkradio ► Dienst beluisteren: u komt dan direct bij de Bleek (op de website-pagina van kerkdienstgemist.nl).

KerkrdienstGemist 2


Eerder opgenomen diensten zullen voor u op datum worden opgeslagen.

U kunt niet alleen voor de Bleek kiezen, maar voor elke kerk die in de lijst wordt aangegeven.

Door favorieten aan te klikken kunt u voor u belangrijke kerkdiensten opslaan en later, wanneer het u uitkomt, nog eens weer terughoren. U dient zich hiervoor één keer (zonder kosten) te registreren.


LUKASBOX

 


Meeluisteren met diensten vanuit de Bleek is ook mogelijk via een geluidsbox die bij kerkgangers thuis kan worden geïnstalleerd.

 
 geluidsbox ("Lukasbox")

 


Bij storingen of geen ontvangst s.v.p. bellen: Jan Tulp 0546 829197
Hebt u opmerkingen over het functioneren van de website 'kerkdienstgemist.nl', of wilt u in aanmerking komen voor een geluidsbox thuis, neem dan contact op met één van de diakenen.

Additional information