Aanmelden voor Bleekpost

 

Elke week wordt een digitale nieuwsbrief verstuurd: 'Bleekpost'. Hierin staat actuele informatie over vieringen en activiteiten, achtergrondinformatie bij collecte-doelen en oproepen.

We hopen hiermee veel  mensen regelmatig te kunnen bereiken. Want als je weet wat er gaande is, kun je betrokken zijn en meedoen. Van harte aanbevolen aan alle Bleekers, u kunt zich hieronder aanmelden.

 

Wie geen computer heeft en wel graag Bleekpost wil ontvangen, moet even contact opnemen met Monica. In dat geval krijgt u Bleekpost via iemand uit uw buurt uitgeprint in de bus. Wij vragen aan degene die Bleekpost op papier ontvangt een bijdrage van 5 euro zodat de printkosten gedekt zijn. 

Voor alle commissies e.d. die een oproep e.d. in Bleekpost willen plaatsen: mail je bericht naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , uiterlijk op de woensdagavond 23.59 uur. Bleekpost wordt aan het eind van de week opgemaakt en verstuurd, dus alles wat voor woensdag 12 uur ’s nachts binnenkomt, kan met de nieuwste editie mee. Het is belangrijk dat teksten kort en ‘to the point’ zijn, want anders worden ze niet gelezen. De redactie kan tekst inkorten/wijzigen of kan besluiten dat het niet geschikt is voor Bleekpost. Hierover krijg je dan bericht.

Nog niet aangemeld?
Dan kan dat hieronder.

 

 

 

Meld je hier aan voor Bleekpost


* is verplicht

 

 
 

 

 

Additional information